Γιατί πρέπει να ξεκινήσετε CrossFit σήμερα

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Το CrossFit σίγουρα δεν απευθύνεται σε όλους, αλλά σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρηθείτε σε φόρμα, αλλά και για να αποκτήσουν ποικιλία όσοι έχουν ήδη μια σταθερή βάση αερόβιας άσκησης. Βέβαια, το σημαντικό για τον καθένα είναι να αναγνωρίζει τα όρια του σώματός του και να μην προσπαθεί να τα ξεπεράσει.

Τι είναι όμως το CrossFit; Πρόκειται περί μιας γρήγορης προπόνησης η οποία λόγω της έντονης συμπυκνωμένης κίνησης δίχως σταματημό μπορεί να διαρκέσει και λιγότερο από 15 λεπτά. Η κεντρική ιδέα είναι ότι συνεχίζετε να κάνετε τις ίδιες ασκήσεις ξανά και ξανά μέσα σε έναν καθορισμένο από πριν χρόνο. Είναι ένα πλήρως συγκεντρωμένο πλάνο άσκησης που «καίει» το σύστημά μας, με έναν ευεργετικό τρόπο.

Φυσικά το κλειδί για το CrossFit είναι η ένταση, με την έννοια ότι πιέζεις τον εαυτό σου στα όριά του κατά τη διάρκεια των ασκήσεων της προπόνησης. Ο καθένας θέλει αποτελέσματα, αλλά δεν καταβάλλουν όλοι την απαιτούμενη προσπάθεια. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε έναν κύκλο ασκήσεων μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 15-20 λεπτών και στο τέλος, λόγω της προαναφερθείσας έντασης και προσπάθειας, θα έχετε κάψει περισσότερες θερμίδες από μια κανονική προπόνηση.

Δεν είναι πάντα εύκολο να περιγραφούν οι ασκήσεις που περιλαμβάνονται στο CrossFit, ακριβώς επειδή είναι πολυδιάστατες. Όταν κάνετε CrossFit, δεν πηγαίνετε απλά στο γυμναστήριο για να κάνετε δύο-τρεις ασκήσεις. Είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει πολλές διαφορετικές ασκήσεις, οι οποίες έχουν σκοπό να ωθήσουν όλα τα μέρη του σώματός σας στα όριά τους. Είναι μια διαρκώς μεταβαλλόμενη προπόνηση που κρατά το μυαλό και το σώμα διαρκώς απασχολημένα και για να επιτευχθεί αυτό ο προπονητής σας θα γίνει έμπνευση, καθοδηγητής, φίλος, αλλά και σύμβουλος της διατροφής σας.

Το CrossFit δημιουργήθηκε ώστε να επικεντρωθεί στην αντοχή, τη δύναμη, το συντονισμό, την ευελιξία, την ισορροπία και την ακρίβεια. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της προώθησης νευρολογικών και ορμονικών προσαρμογών κατά μήκος των μεταβολικών οδών του σώματος. Ο συνδυασμός της τεράστιας ποικιλίας των κινήσεων που περιλαμβάνει η προπόνηση οδηγεί σε πλήρη μετάλλαξη της προσωπικής σας ποιότητας ζωής. Αντί λοιπόν να κανονίζετε κατευθείαν ραντεβού για φαγητό ή ποτό με τους φίλους σας, κανονίστε πρώτα να περάσετε από το γυμναστήριο για μια ολοκληρωμένη προπόνηση CrossFit. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και ευεργετικά για το σώμα σας.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2018-01-16T17:32:04+00:00