Μερικές συνήθειες που δεν κάνουν καλό στη γυμναστική σας

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως όσα κάνετε πριν και μετά τη γυμναστική σας είναι το ίδιο σημαντικά με όσα κάνετε και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο γυμναστήριο. Το να προβείτε σε λάθη μπορεί από μόνο του να ακυρώσει όλη τη σκληρή δουλειά που έχει προηγηθεί.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε.

Δεν πίνετε όσο νερό χρειάζεται

Είναι σημαντικό να πίνετε πιο πολύ νερό από ό,τι συνήθως μετά από μια προπόνηση, ώστε να είστε απολύτως βέβαιοι πως το σώμα σας ενυδατώνεται σωστά.

Μένετε σε ακινησία για το υπόλοιπο της ημέρας

Εάν μένετε καθισμένοι σε ένα σημείο για το υπόλοιπο της ημέρας μετά τη γυμναστική σας, τότε το σώμα σας θα παραμείνει σφιγμένο και όχι με καλή έννοια. Καλό θα ήταν λοιπόν να δοκιμάσετε να κάνετε μέσα στην ημέρα σας έστω μια άσκηση που να αυξάνει τον καρδιακό σας ρυθμό που μπορεί να είναι απλά περπάτημα.

Δεν κοιμόσαστε όσο πρέπει

Ένας καλός ύπνος είναι κομβικής σημασίας ώστε να διατηρείτε το δέρμα σας, τα επίπεδα συγκέντρωσής σας, ενώ είναι πολύ σημαντικό και για το σώμα σας να επαναφορτίζεται. Σε κάθε περίπτωση, η σωστή ανάπαυση είναι το κλειδί της γυμναστικής σας.

Δεν κάνετε καλή διατροφή

Το γνωρίζετε πως δεν πρέπει να καταναλώνετε πρόχειρο φαγητό μετά το γυμναστήριο, αλλά ακόμη και όσα θεωρούνται «καλά» λίπη μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Τα λίπη επιβραδύνουν την διαδικασία του πεπτικού συστήματος, οπότε καταλαβαίνετε πως δεν πρέπει να τρώτε πολύ από αυτά μετά την προπόνηση σας. Προτιμήστε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες που εισέρχονται γρήγορα στο αίμα σας, τροφοδοτώντας έτσι τους μυς σας.

Δεν προβαίνετε σε διατάσεις

Δεν έχει σημασία πόσο κουραστική είναι η ημέρα σας, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε διατάσεις μετά από την προπόνησή σας. Οι μυς σας έχουν συσταλεί για μια ώρα, πρέπει να το αναιρέσετε. Το να μην τεντωθείτε καθόλου μετά από την προπόνηση, μπορεί να προκαλέσει περιορισμούς στην κίνησή σας, κάτι που θα μπορούσε να σας κάνει πιο ευάλωτους σε τυχόν τραυματισμούς.

Αφήστε λοιπόν τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής και πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο Bodyscape, κάνοντας ένα σωστό βήμα στις καθημερινές σας συνήθειες!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2019-01-03T18:13:55+00:00