Πώς θα συνηθίσετε την πρωινή γυμναστική;

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η πρωινή άσκηση είναι σίγουρα πολύ πιο αποδοτική συγκριτικά με την απογευματινή ή την βραδινή, ωστόσο πάντοτε το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, ειδικά όταν μετά θα πρέπει να πάτε κατευθείαν στη δουλειά. Τις περισσότερες φορές όμως, το απόγευμα και το βράδυ μας βγαίνει όλη η κούραση της ημέρας, ώστε να εγκαταλείπουμε οποιαδήποτε σκέψη για επίσκεψη στο γυμναστήριο.

Πάρτε λοιπόν την απόφαση να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε το πρωί και όσο και αν μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, κάθε μέρα θα είναι όλο και πιο εύκολη σε σχέση με την προηγούμενη. Αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, τότε το πρωινό ξύπνημα θα γίνει ακόμη πιο εύκολο.

Προετοιμάστε τα ρούχα σας από το βράδυ

Ετοιμάστε τα ρούχα της γυμναστικής σας από το προηγούμενο βράδυ, όπως επίσης και τα ρούχα που θα φορέσετε στη δουλειά. Δε χρειάζεται να τρέχετε και να αγχώνεστε το πρωί αναζητώντας την καλή σας φόρμα και τις κάλτσες σας, όταν έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε για λίγο το βράδυ, ώστε να επιλέξετε όσα που θα φορέσετε το επόμενο πρωί.

Έχετε ήδη έτοιμο το πρωινό σας από το βράδυ

Μιας και δεν είναι ό,τι καλύτερο ούτε για τα επίπεδα ενέργειάς σας να γυμνάζεστε με άδειο στομάχι, φροντίστε να ετοιμάσετε το πρωινό σας και να το έχετε ήδη έτοιμο, ώστε το πρωί με το που θα είστε έτοιμοι να το φάτε κατευθείαν πριν πάτε στο γυμναστήριο. Δε χρειάζονται μεγάλες ποσότητες, ενώ αν δεν έχετε χρόνο για να φάτε πριν τη γυμναστική σας, βεβαιωθείτε πως θα φάτε το κανονικό σας πρωινό μετά. Σίγουρα πάντως φροντίστε να μην το παραλείψετε.

Πηγαίνετε νωρίς για ύπνο

Βεβαιωθείτε πως θα κοιμηθείτε νωρίς το βράδυ, ώστε να ξεκουραστείτε όσο χρειάζεστε και να μην πατάτε συνέχεια το snooze το πρωί. Ένα tip αν δεν ξυπνάτε εύκολα είναι να βάλετε το ξυπνητήρι σας σε ένα σημείο του δωματίου που δε θα μπορείτε να το πιάσετε από το κρεβάτι και θα διαπιστώσετε πόσο άνετα θα ξυπνήσετε το πρωί.

Βρείτε τι σας ενθουσιάζει και βάλτε στόχους

Προφανώς δεν υπάρχει κανείς που να σηκώνεται νωρις το πρωί γεμάτος ενθουσιασμό. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να ανακαλύψετε εσείς οι ίδιοι τι είναι αυτό που θα σας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για την πρωινή γυμναστική, όπως για παράδειγμα να ετοιμάσετε μια up-tempo μουσική playlist. Θέλετε την καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά μέχρι να το πετύχετε φροντίστε να έχετε ένα καλό κίνητρο.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2018-07-26T17:33:05+00:00