Τα συντριπτικά οφέλη του Power Plate

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Το Power Plate Plate είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα γυμναστικής που ανήκει στην τεχνολογία των δονήσεων. Αποτελείται από μια πλατφόρμα πάνω στην οποία κάθεστε και ρυθμίζετε τη συχνότητα των δονήσεων ώστε να δημιουργήσετε αστάθεια στο σώμα σας. Η βασική αρχή είναι ότι οι μύες σας επωφελούνται επειδή πρέπει να ενεργοποιηθούν ανακλαστικά ως αντίδραση στις δονήσεις. Έτσι, ενισχύετε τους μύες στην πλάτη, την κοιλιά και τη λεκάνη, κερδίζοντας έναν πιο σταθερό πυρήνα που βοηθά σε καλύτερη ισορροπία.

Η τεχνολογία του Power Plate  αρχικά σχεδιάστηκε ώστε να βοηθήσει τους Ρώσους κοσμοναύτες να προετοιμάσουν το σώμα τους για τις δυσμενείς επιπτώσεις που προκαλεί η έλλειψη βαρύτητας στο διάστημα και μπορείτε να κάνετε πολλές ασκήσεις πάνω σε αυτό πέρα από τις κλασικές στατικές, μέχρι και ασκήσεις γιόγκα!

Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης πάνω στο Power Plate συνδράμουν τα μέγιστα στην κατασκευή ενός ισχυρού μυϊκού συστήματος μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Μελέτες υποστηρίζουν πως το είδος προπόνησης πάνω σε Power Plate  είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για άμεσα οφέλη όσον αφορά τη μυϊκή ενδυνάμωση. Εκτελώντας κάθε άσκηση για 30 έως 90 δευτερόλεπτα 2 με 3 φορές την εβδομάδα, θα έχετε γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα. Ακόμη και 10 λεπτά πάνω στο Power Plate μπορούν να φέρουν τα ίδια αποτελέσματα με μια συμβατική στατική προπόνηση 60 λεπτών, ακριβώς επειδή γυμνάζονται ταυτόχρονα πολλές διαφορετικές ομάδες μυών.

Επιπροσθέτως, η προπόνηση με δονήσεις κατά μήκος ολόκληρου του σώματος είναι αποτελεσματικές για τη μείωση του κινδύνου της εμφάνισης οστεοπόρωσης σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, κάτι που επιτυγχάνεται με την αύξηση της οστικής πυκνότητας και της ενδυνάμωσης των ποδιών. Έτσι, έχετε εξασφαλισμένη την σωστή λειτουργία του σώματος.

Ένα ακόμη διόλου ευκαταφρόνητο κέρδος της προπόνησης στο Power Plate είναι ότι οι κραδασμοί που προκύπτουν από τις δονήσεις σε όλο το σώμα συμβάλλουν στην ευελιξία και είναι ένα είδος προπόνησης που αξιοποιείται ακόμη και από κορυφαίους αθλητές. Η προπόνηση με δονήσεις αυξάνει το εύρος των κινήσεων πολύ περισσότερο από αυτό που επιτυγχάνεται από τις στατικές ασκήσεις τεντώματος, για αυτό αποφασίστε να εκτελέσετε τις παραδοσιακές εκτάσεις ισχίων, ποδιών και ώμου πάνω στο Power Plate για πολύ μεγαλύτερη ευελιξία.

Είναι πραγματικά πάρα πολλές οι πιθανές χρήσεις του Power Plate . Αν το θελήσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για να κάνετε ένα μασάζ. Τα χαλαρωτικά μασάζ που προσφέρει το Power Plate μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την κυκλοφορία στα χέρια και τα πόδια σας, κάτι που βοηθά σημαντικά τους μυς σας να αποβάλλουν γρηγορότερα τις τοξίνες.

Το Power Plate είναι ασφαλές και αποτελεσματικό στη χρήση του. Καθώς μεγαλώνουμε ελλοχεύουν όλο και περισσότεροι κίνδυνοι για την υγεία και η προπόνηση με δονήσεις που προσφέρει το Power Plate συνδράμει συντριπτικά στην πρόληψή τους. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι πλέον αντιμετωπίζεται σοβαρά από ιατρικά και φαρμακευτικά επιτελεία, για αυτό είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να ξεκινήσετε μια συνδρομή στο γυμναστήριο σήμερα. Σας εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα στο σώμα σας θα είναι άμεσα.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2018-02-27T12:22:32+00:00