STUDIO PILATES

GROUP 5 ATOMΩN ME TRAINER

H ολοκληρωμένη προπόνηση

Ανεβάστε την προπόνησή σας στο επόμενο επίπεδο με την μέθοδο Pilates. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία, σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα φέρνουμε κοντά σας ένα ολοκληρωμένο Studio Pilates, με εξειδικευμένους δασκάλους και άρτιο εξοπλισμό Balance Body.

Ποιος μπορεί να κάνει pilates;

Όλοι! Το Pilates δημιουργεί το σώμα που όλοι επιθυμούν να έχουν!
Κάνοντας Pilates κατοχυρώνεις ένα υγιές σώμα, γεμάτο σφιχτούς και καλοσχηματισμένους μύες. Καλύπτει τις ανάγκες όλων ηλικιών αλλά και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες κάθε ασκούμενου. Κατάλληλη και ιδανική μέθοδος για έγκυες και άτομα γ΄ ηλικίας.

Αποκατάσταση
Η μέθοδος Pilates βελτιώνει την ισορροπία, την ευλυγισία και τη δύναμη του σώματος με τέτοιο τρόπο που αποκαθιστά γρηγορότερα και ασφαλέστερα οποιοδήποτε μυικό τραυματισμό. Η συνολική εκγύμναση που προσφέρει προλαμβάνει μυικές ανισορροπίες και ενισχύει την καλή σωματική κατάσταση χτίζοντας τους μύες σε βάθος, δημιουργώντας έτσι μία ασπίδα απέναντι στις μυικές θλάσεις.
Επιδόσεις
Το Pilates εξασφαλίζει στον ασκούμενο: ήπια και αποτελεσματική γυμναστική γράμμωση και ενίσχυση των μυών ακόμα και για τον πιο απαιτητικό! πρόκληση για όσους επιθυμούν συμπληρωματικές "ενεσεις" άσκησης επιμήκυνση των μυών και απώλεια πόντων! ανακούφιση και αντιμετώπιση των μυοσκελετικών παθήσεων αποβολή του στρες από τα προβλήματα που απορρέουν από το Τίποτα δεν σχηματίζει πιο επίπεδη κοιλιά όσο το Pilates!
Υγεία
Το Pilates είναι η ιδανική και η ασφαλέστερη επιλογή για τη βελτίωση της υγείας. Δυναμώνει τους μύες του κορμού και της λεκάνης πετυχαίνοντας καλύτερη στάση σώματος και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Διορθώνει μυοσκελετικά προβλήματα και αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις. Ενισχύει την ικανότητα του αναπνευστικού μας συστήματος καθημερινά, καθώς δίνει έμφαση στο συνδυασμό της σωστής αναπνοής και τον έλεγχο των μυών κατά την εκτέλεση των ασκήσεων. Εστιάζει στους κοιλιακούς και ραχιαίους μύες για να ενεργοποιήσει το σύνολο των μυικών ομάδων και δουλεύει μικρούς μύες μέσα στο σώμα τους οποίους άλλα είδη γυμναστικής παραβλέπουν!
Previous
Next

5 λόγοι
γιατί να μας επιλέξετε​

01.

Το Pilates στο Bodyscape σας διασφαλίζει ότι πραγματοποιείται από εξειδικευμένους και καταρτισμένους instructors με διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση.

02.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε γκρουπ των 5 ατόμων με διαρκή και προσωπική παρακολούθηση καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα βάση του ιατρικού ιστορικού του κάθε ασκούμενου.

03.

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο studio με όλα τα μηχανήματα από την balanced body (reformer, cadillac, chair, barrel και props) για να παρέχει ποικιλία ερεθισμάτων στο μυικό σύστημα. Με την ποικιλία ασκήσεων που σας παρέχουμε δεν πέφτετε ποτέ σε πλατό. Διαρκώς το σώμα σας θα βελτιώνεται.

04.

Το Studio Pilates του Bodyscape λειτουργεί από το 2008 και η πολυετή εμπειρία του κάνει τα μέλη του να γυμνάζονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

05.

Το ευρύ πολύωρο καθημερινό πρόγραμμα θα σας εξυπηρετήσει και θα σας δώσει πολλές επιλογές για να ταιριάξετε το Pilates στην ζωή σας.

1 ΜΗΝΑΣ

PILATES
90 9 προπονήσεις διάρκειας 1 μήνα
10€/μάθημα
Χρήση Studio Pilateς
Group 5 ατόμων
  • Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης
  • Εξοπλισμός
  • Χρήση αποδυτηρίων/ντους

6 ΜΗΝΕΣ

PILATES
330 4 προπονήσεις/εβδομάδα
διάρκειας 6 μήνων 3,18€/μάθημα
Χρήση Studio Pilateς
Group 5 ατόμων
  • Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης
  • Εξοπλισμός
  • Χρήση αποδυτηρίων/ντους

36 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

PILATES
380 10,5 €/μάθημα
Χρήση Studio Pilateς
Group 5 ατόμων

  • Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης
  • Εξοπλισμός
  • Χρήση αποδυτηρίων/ντους

Συνδυάστε την προπόνησή σας με ένα

αθλητικό μασάζ