ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το Club βρίσκεται σε κομβικό σημείο των βορείων προαστίων – σύνορα Χαλάνδρι, Βριλήσσια & Μαρούσι, 500μ. από την Αττική Οδό (έξοδος Πεντέλης). Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται στη Λεωφόρο Πεντέλης 107 στο Χαλάνδρι.
Το γυμναστήριό μας λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 06:30 – 00:00 και Σάββατο 08:00 – 21:00.

Το ωράριο του κολυμβητηρίου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 – 14:00 & 16:00 – 23:00 και Σάββατο 10:00 – 18:00.
Για να δείτε τα ομαδικά μας προγράμματα πατήστε εδώ.
Οι υπηρεσίες Pilates, Μασάζ, Hypoxi & Power Plate λειτουργούν κατόπιν ραντεβού.

Το γυμναστήριο είναι κλειστό στις παρακάτω αργίες:

  • Δεκαπεντάυγουστος: Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 έως και Κυριακή 16 Αυγούστου 2020
  • Χριστούγεννα: Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2019 έως και Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020
  • Πρωτοχρονιά: Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 έως και Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021
  • Καθαρά Δευτέρα: Κυριακή 14 Μαρτίου  2021 έως και Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 στις 15:00
  • Πάσχα: Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου 2019 από τις 15:00 έως και Τρίτη του Πάσχα 4 Απριλίου 2019 στις 15:00
  • Αγίου Πνέυματος: Δευτέρα 21 Ιουνίου 2019 έως στις 15:00
Βεβαίως! Το γυμναστήριο έχει άδεια λειτουργίας με αριθμό 23468 Περιφέρειας Αττικής. Η πισίνα επίσης έχει άδειας λειτουργίας με αριθμό 6482/10.
Οι συνδρομές μας ξεκινάνε από 33 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε και περιλαμβάνει αίθουσα Fitness & Cardio Theater, ελεύθερα βάρη, πισίνα, μασάζ, σολάριουμ, σάουνα καθώς και τα ομαδικά μας προγράμματα. (διαβάστε περισσότερα)
Στο γυμναστήριό μας υπάρχουν οι αρμόδιοι σύμβουλοι εγγραφών οι οποίοι μπορούν να σας ενημερώσουν ανάλογα και να διαμορφώσουν μαζί σας το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Επισκεφτείτε μας, για να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.
Σε τέσσερα επίπεδα και εγκαταστάσεις πάνω από 2.500 τ.μ., το γυμναστήριο συνδυάζει χώρους υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Παράλληλα, ο χώρος μας είναι από τα πιο άρτια εξοπλισμένα γυμναστήρια και διαθέτει: αίθουσα Fitness, Cardio Theater & ελεύθερα βάρη με εξοπλισμό Technogym, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, ολοκληρωμένο Studio Pilates, Power Plate, μέθοδο Hypoxi, πισίνα, μασάζ, σολάριουμ, σάουνα, Body control center (fitness test).

Το Pilates είναι ένα σύνολο ασκήσεων ακριβείας που γυμνάζουν όλο το σώμα αρμονικά, με έμφαση στη σωστή αναπνοή και τον έλεγχο των μυών με τη σκέψη. Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου φύλου και φυσικής κατάστασης.

Επίσης, είναι ιδανικό για όσους έχουν κάποιο πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη ή είναι σε περίοδο αποκατάστασης από κάποιο τραυματισμό ή κάταγμα. Το πρόγραμμα ξεκινάει με 3 εισαγωγικά personal μαθήματα, ενώ στη συνέχεια ανάλογα με το επίπεδο του καθενός ενσωματώνεται σε προγράμματα group μέχρι πέντε ατόμων.

Οι trainers μας είναι όλοι επαγγελματίες πτυχιούχοι γυμναστές και βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν και να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία σας, καθώς και για να επιβλέψουν, αλλά και να καθοδηγήσουν τη γυμναστική σας. Τέλος, η καθαριότητα όλων των χώρων, αποτελεί για εμάς το Α και το Ω για το γυμναστήριο. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας!
Βεβαίως! Από 13 χρονών και άνω μπορείτε να κάνετε χρήση όλων των υπηρεσιών του γυμναστηρίου μας.
Μπορείτε να συνδυάσετε τη χαλάρωση που προσφέρει η πισίνα μαζί με ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ, σάουνα ή σολάριουμ.
Λουκέτο για τα αποδυτήρια (σε περίπτωση που δεν έχετε, μπορείτε να αγοράσετε και από τη reception του γυμναστηρίου μας). Αθλητικά ρούχα και παπούτσια, πετσέτα για τα μηχανήματα και για τα στρώματα.
Οι γυμναστές μας – με το διακριτικό σήμα BODYSCAPE- βρίσκονται παντού, όπου σας καθοδηγούν και σας επιβλέπουν. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του καθενός, ενώ ανανεώνεται σύμφωνα με την πρόοδό σας και τη συχνότητα που έρχεστε. Αντίστοιχα, ο γυμναστής – ναυαγοσώστης διαμορφώνει το ασκησιολόγιό σας στην πισίνα.
Το γυμναστήριο παρέχει ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων που διεξάγονται καθημερινά στην ευρύχωρη και εντυπωσιακή αίθουσα ομαδικών καθώς και στην πισίνα. Τα προγράμματά μας διακρίνονται σε Αερόβια, Δυναμικά και Ολιστικά. (δείτε το πρόγραμμα)
Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του ειδικού γυμναστή και προσαρμόζονται έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι.
Στο γυμναστήριο διεξάγονται τα fitness tests που είναι διάφορες σωματομετρήσεις. Συγκεκριμένα, με το εργομετρικό τεστ, που περιλαμβάνει έλεγχο της καρδιοαναπνευστικής απόδοσης, τεστ αντοχής, τεστ δύναμης και ευλυγισίας αλλά και λιπομέτρηση, βρίσκουμε το ιδανικό σας βάρος και σχεδιάζουμε από κοινού το ιδανικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας

για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων.

Συμπληρώστε τη

φόρμα επικοινωνίας

και σύντομα θα λάβετε απαντητικό μήνυμά μας!